Παρεχόμενες Υπηρεσίες & Στόχοι

- Τεράστια η απήχηση του ΟΜΑΔΙΚΟΥ μας ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ για συμπληρωματική Νοσοκομειακή περίθαλψη των μελών μας .

- Τεράστια η επιτυχία του ΣΥΝΠΕ από Ιδρύσεώς του , με βάσει την αποδοχή και τα σχόλια των μελών μας και ειδικότερα από αυτούς που έτυχε να κάνουν χρήση των υπηρεσιών μας .

- Τα πάμπολα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι σε σχέση με την υγεία μας , την κατάσταση στην Δημόσια και κοινωνική ασφάλιση και στην ποιότητα των υπηρεσιών Δημόσιας υγείας ,την ταλαιπωρία που υφιστάμεθα μας οδήγησαν ύστερα από επίπονη έρευνα ,στο κτίσιμο του ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ των μελών μας, για συμπληρωματική Νοσοκομειακή περίθαλψη κλπ .

- Η ΝΕΑ σελίδα στην πορεία του ΣΥΝΠΕ είναι γεγονός και καλούμαστε όλοι να συμβάλουμε θετικά ,γιατί μόνο ωφέλη μπορούν να υπάρξουν με ελάχιστο κόστος .

- Ειναι ανάγκη να ενημερωθούν τα μέλη μας αναλυτικά για τις δυνατότητές μας , αν αξιοποιήσουμε σωστά την δύναμη της ενότητας

- Αναζητήστε στις επι μέρους κατηγορίες τα υπάρχοντα προγράμματα .

Ο ΣYΝΠΕ μέχρι σήμερα έχει αναπτύξει διάφορα προγράμματα παροχής υπηρεσιών πρός τα μέλη όπως υπηρεσίες υγείας, φροντίδας ,πρόληψης,νοσηλείας,διαγνωστικών εξετάσεων, ανάλογα τις ανάγκες αλλά και τις δυνατότητες μας .

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

-----------

Με την ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΜΑΔΙΚΟΥ δίνουμε την δυνατότητα σε ένα σημαντικό ευρος επιλογών για νοσηλεία σε συμβεβλημένα με την εταιρεία ιδιωτικά νοσηλευτήρια να απαλλάσεται ο χρήστης από ταλαιπωρία και άγχος όπως και σημαντικών εκπτώσεων σε συνεργαζόμενα διαγνωστικά κέντρα .

- Απαλλάσουμε τά μέλη από υποχρεώσεις , φακέλλους, τρέξιμο , άγχος εξασφαλίζοντας την εξυπηρέτησή σας, σε περιπτώσεις αποζημίωσης, απο τα γραφεία του ΣΥΝΠΕ , με μικρό κόστος διαχείρισης 2% επί των αποζημιώσεων, ελαχιστοποιώντας τον χρόνο αποζημίωσης και την γραφειοκρατία των δικαιολογητικών .

- Για τα μέλη του Ομαδικού προγράμματος , παρέχεται Δωρεάν, "1 ετήσιο" check-up, , συμβάλλοντας στην πρόληψη ,γιατί πιστεύουμε ότι ένα γραμμάριο πρόληψης , είναι ίσο με ένα τόνο θεραπείας , μειώνοντας σημαντικά το ήδη υπάρχον μικρό κόστος.

- Με δεδομένη και την έπτωση επί της φορολογίας το κόστος περιορίζεται στο ελάχιστο και δεν υπάρχει δικαιολογία για να μη συμμετέχουμε στην κοινή πορεία

Σημείωση: Για τα μέλη ο ΣΥΝΠΕ διευκολύνει την αποπληρωμή των οφειλών από Νοσήλια , απαλλάσσοντας από το άγχος της υποχρέωσης συμψηφίζοντας φυσικά τα ποσά της αποζημίωσης & τακτοποιώντας στην συνέχεια την υποχρέωση με το ελάχιστο αναλογούν κόστος , ως έκτακτη παροχή προς τα μέλη , σε συνενόηση πάντα με τούς υπέυθυνους και το Δ/Σ.

- Πλέον του Ομαδικού υπάρχει δυνατότητα ,για τον καθένα που έχει την οικονομική δυνατότητα και επιθυμεί το καλίτερο με φθηνό τιμολόγιο να αποκτήσει :

- Συμπληρωματικό ΑΤΟΜΙΚΟ & Οικογενειακό Πρόγραμμα για ΙΣΟΒΙΑ νοσοκομειακή κάλυψη μέχρι 300.000 eyro ανά περίπτωση ,με απαλλασσόμενο ποσό τις πρώτες 25.000 euro του υπάρχοντος Ομαδικού ή άλλου ασφαλιστικού προϊόντος.

 • Καλύπτει Νοσήλεια ανά άτομο & εισαγωγή από ατύχημα ή ασθένεια στην Ελλάδα ή Εξ/κό 100%
 • Σε συμβεβλημένα Νοσηλευτικά υπάρχει αυτόματη εξόφληση σε συνενόηση με την Εταιρεία .
 • Για διαγνωστικές με παραπεμπτικό του Γιατρού σας στα συμβεβλημένα κέντρα κλπ κλπ

- Προνομιακά & Οικονομικά τιμολόγια για τα μέλη του ΣΥΝΠΕ σε

Ασφαλίσεις περιουσίας , Ι.Χ -Μοτο , Σκάφη , αστική ευθύνη κλπ προιόντα ασφάλισης)

Προσφέρουμε άριστο servis από τα Γραφεία μας για τα μέλη μας απαλλάσοντας από το άγχος και το τρέξιμο .

ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ** ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ** ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ !!

 • ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ (εκπτωτικά τιμολόγια)
 • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ -ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ( Ιαματικά ,λασπόλουτρα, ΣΠΑ ευεξίας )
 • ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ - ΕΚΤΑΚΤΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ
 • ΤΑΞΙΔΙΑ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - (CRUISES)

ΣΤΟΧΟΣ μας:

 • Η δημιουργία ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ για τα μέλη μας .
 • Η ανάπτυξη προγραμμάτων Παιδικού Τουρισμού & κατασκηνώσεων
 • Η προώθηση και πώληση Προϊόντων & υπηρεσιών μεταξύ των μελών μας ,παραγωγών & Ομοειδών Συνεταιρισμών , ή και επιχειρήσεις Ελλάδας & Εξωτερικού .

π.χ Ελληνες παραγωγοί & (συν/φοι ) παράγουν ποιοτικά προϊόντα , π.χ. αγροτικά, χειροτεχνία, καλλιτεχνικά ,διαθέτουν δωμάτια αγροτουρισμού για διακοπές κλπ και επιθυμούν να ανταλλάξουν ή να πωλήσουν, ενώ κάποιοι άλλοι επιθυμούν να αγοράσουν .
ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΜΕ και τους δίνουμε την δυνατότητα δημοσίευσης στην ιστοσελίδα μας & φωτογραφίες με μικρό κόστος , έτσι ώστε ερχόμενοι σε επαφή οι πωλητές με τους αγοραστές οι ίδιοι χωρίς παρεμβάσεις να αποφασίζουν την συνεργασία τους και τα περαιτέρω , καταργώντας τους μεσάζοντες κάτι που είναι σοβαρό ζητούμενο στην εποχή μας . Αν το μέλος αγοραστής συμφωνήσει και δώσει εντολή στον ΣΥΝΠΕ να πληρώσει για λογαριασμό του τότε εκ της μερίδας του εξυπηρετείται αφού φυσικά επικοινωνήσει με την υπεύθυνο .

Στοχεύουμε άμεσα στην Δημιουργία μικρού εκθετηρίου στον χώρο μας κατ αρχήν όπου θα δίνεται η δυν- ατότητα έκθεσης δειγματοληπτικά των προϊόντων τους . π.χ. . λάδι -μέλι -κρασί -τυποποιημένα προιόντα -χειροτεχνίας -καλλιτεχνικά θέματα π.χ. ζωγραφική - προϊόντα αγροτουρισμού από αγροσυνεταιρισμούς γυναικών ή νέας τεχνολογίας , να συνδυαστούν πιθανά και με προσφορές κλπ δηλ . θα λειτουργεί ως έκθεση -δειγματοληψία -παρουσιάσεις ( αναμένουμε και τις δικές σας προτάσεις για την ανάπτυξη του θέματος ).

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

- Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής μας ευθύνης και της αλληλεγγύης μας προς τον συνάνθρωπο αποφασίσαμε την ανάληψη συγκεκριμένων πρωτοβουλιών , σε συνεργασία με τα μέλη μας προς κάθε πάσχοντα συνάνθρωπο και προς τούτο θα ενημερώνεστε μέσω της Ιστοσελίδας μας .
- Απαιτούνται προτάσεις ,πρωτοβουλίες και ανάληψη δράσης και πάνω απ όλα διάθεση προσφοράς
Ξεκινώντας αυτή την προσπάθεια , χαρίσαμε το stok αποθεμάτων μας σε φιλανθρωπικό Ίδρωμα παιδιών .

Επικοινωνία
 • 210 5239686
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ωράριο
 • Δευτέρα – Παρασκευή
  08:00 – 16:30
© ΣΥΝΠΕ.
Created by Web Intelligence