Νέα - Ανακοινώσεις

Πρόσκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης των μελών του συνεταιρισμού

«ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ALPHABANK»

Συναδέλφισες, συνάδελφοι,

Σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό του Συνεταιρισμού και ειδικότερα βάσει του άρθρου 13 παρ. 8 του καταστατικού, το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τα μέλη του Συνεταιρισμού «ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ALPHABANK» σε έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 1/11/2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15.00, με θέμα ημερησίας διατάξεως: «Ενημέρωση των μελών για την πορεία των πάσης φύσεως οικονομικών ζητημάτων και εν γένει των εργασιών του συνεταιρισμού και ειδικότερα και όλως ενδεικτικά:

1. Για τα οικονομικά δεδομένα και την υφιστάμενη οικονομική κατάσταση του Συνεταιρισμού,

2. Για το θέμα της ομαδικής ασφάλισης και τις αντίστοιχες κρατήσεις,

3. Για το θέμα του επιτοκίου των παρεχόμενων βοηθημάτων,

4. Για την επενδυτική δραστηριότητα του Συνεταιρισμού και

5. Για πάσης φύσεως οικονομικά ζητήματα και πάσης φύσεως θέματα διαχείρισης.» 

Σε περίπτωση μη πλήρωσης της από του καταστατικού οριζομένης απαρτίας κατά την ανωτέρω ημερομηνία, θα διεξαχθεί επαναληπτική Γενική Συνέλευση στις 4/11/2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15.00 και σε περίπτωση μη πλήρωσης της από του καταστατικού οριζομένης απαρτίας ούτε στην ανωτέρω δεύτερη Γενική Συνέλευση, θα διεξαχθεί επαναληπτική Γενική Συνέλευση στις 9/11/2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 15.00.

Η ανωτέρω Γενική Συνέλευση, καθώς και κάθε επαναληπτική αυτής θα διεξαχθεί με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων. Για την πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα χρησιμοποιηθεί και τον τρόπο χρήση της θα δοθούν συγκεκριμένες οδηγίες σε όλα τα μέλη του Συνεταιρισμού με ειδική ανακοίνωση που θα εκδοθεί.

Αθήνα, 21/10/2021

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Επικοινωνία
  • 210 5239686
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ωράριο
  • Δευτέρα – Παρασκευή
    08:00 – 16:30
© ΣΥΝΠΕ.
Created by Web Intelligence