Νέα - Ανακοινώσεις

Ομαδικό ασφαλιστήριο 4906 – σημαντική αλλαγή

Σε συνέχεια πολύμηνης προσπάθειας και έντονων διαπραγματεύσεων με την Ευρωπαϊκή Πίστη, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι πετύχαμε μια πολύ σημαντική βελτίωση των όρων του Ομαδικού Ασφαλιστηρίου 4906.

Το όριο ηλικίας για ένταξη στο Πρόγραμμα, από 67 έτη γίνεται 75 έτη(!!!), καταργώντας έτσι έναν μεγάλο περιορισμό και δίνοντας ένα πολύ ισχυρό “όπλο” για ένταξη νέων μελών, μεγαλύτερων ηλικιών που χρειάζονται όσο κανένας άλλος ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα και που μέχρι σήμερα δεν ήταν δυνατόν να ασφαλιστούν.

Αυτό το γεγονός θα δώσει άλλη δυναμική στο ήδη δυνατό προϊόν που προτείνουμε στα μέλη και είμαστε σίγουροι ότι με την σωστή επικοινωνία, θα αυξήσει τις νέες εντάξεις του Ομαδικού Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνηση και συνεχίζουμε να προσπαθούμε για νέες και ουσιαστικές βελτιώσεις.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Για Δ.Σ. του ΣΥΝΠΕ.

Επικοινωνία
  • 210 5239686
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ωράριο
  • Δευτέρα – Παρασκευή
    08:00 – 16:30
© ΣΥΝΠΕ.
Created by Web Intelligence