Νέα - Ανακοινώσεις

Ανανέωση ομαδικού ασφαλιστηρίου για το έτος 2022

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Ευχόμαστε η επιστολή αυτή να βρίσκει εσάς και την οικογένειά σας καλάκαι ελπίζουμε το 2022 να φέρει σε όλους μας αυτά που τόσο στερηθήκαμε τα 2 τελευταία χρόνια, χρόνια με πανδημία, ανασφάλεια και φόβο. Καθώς ο Covid συνεχίζει να κάνει αισθητή την παρουσία του, εμείς στον Συνεταιρισμό συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Μια από αυτές τις παροχές (ίσως και η πιο σημαντική) είναι το Ομαδικό Ασφαλιστήριό μαςτο οποίο ανανεώθηκε για άλλη μια χρονιά (2022). Έχοντας ήδη αποζημιώσει νοσηλείες αξίας άνω των 11.000.000€ την τελευταία δεκαετία, το προϊόν αυτό ήταν, είναι και θα φροντίσουμε να συνεχίσει να είναι ένα τεράστιο “βοήθημα” στον τομέα της Υγείας, προσφέροντας ποιότητα και ευκολία όταν τα μέλη το χρειάζονται.

Φέτος είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί πετύχαμε σημαντικές αλλαγές στις προσφερόμενες παροχές του Ασφαλιστηρίου, οι οποίες το καθιστούν ακόμα πιο ισχυρό, μεγαλώνοντας και το κοινωνικό έργο που ένα τέτοιο προϊόν προσφέρει. Πιο συγκεκριμένα:

• Η ένταξη στο Ασφαλιστήριο μπορεί να γίνει έως και την ηλικία των75 ετών (από 67 ετών που ίσχυε)
  • Η λήξη από το Ασφαλιστήριο γίνεται πλέον στην ηλικία των 85 ετών (από 80 ετών που ίσχυε)
  • Το ασφαλιστικό ποσό κάλυψης της Κατηγορίας ΙΙΙ έγινε 15.000€ (από 13.000€ που ίσχυε)
  • Παραμονή των εξαρτωμένων μελών που σπουδάζουν, στην κατηγορία έως την ηλικία των 30 ετών (από 25 ετών που ίσχυε)
  • Εξαρτώμενα μέλη μπορούν να χαρακτηριστούν πλέον και τα άνεργα παιδιά μας (έως την ηλικία των 30 ετών και με την προσκόμιση δικαιολογητικού)

Θυμίζουμε  ότι τα συνεργαζόμενα νοσηλευτικά ιδρύματα είναι:

• για την Αττική: Ευρωκλινική Αθηνών, Ευρωκλινική Παίδων, Βιοκλινική Αθηνών&Βιοκλινική Πειραιά, Ιατρικό Περιστερίου, Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου & Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο
  • για τη Θεσσαλονίκη: ΒιοκλινικήΘεσσαλονίκης &EuromedicaΓενικήΚλινική
  • για τους λοιπούς νομούς της χώρας, όλα τα υπάρχοντα ιδιωτικά νοσοκομεία

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το Ομαδικό Ασφαλιστήριό μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει όποτε το χρειαστείτε,24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Ακόμα πιο δυνατό απ’ ότι ήταν τις προηγούμενες χρονιές και ακόμα πιο δελεαστικό για όσους δεν έχουν ενταχθεί ακόμα. Οι αλλαγές έγιναν τόσο για τα υφιστάμενα μέλη, όσο και για τους μη ασφαλισμένους. Άτομα που μέχρι πέρυσι  δεν μπορούσαν να ενταχθούν, πλέον μπορούν. Το όριο  ηλικίας των 75 ετών είναι μια τεράστια αλλαγή στους όρους του Συμβολαίου. Πρέπει όλοι να επωφεληθούμε ΤΩΡΑ.

Ευχόμαστε καλή χρονιά, με υγεία!

Το ΔΣ του ΣΥΝΠΕ

• 210 5239686
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ωράριο
  • Δευτέρα – Παρασκευή