Νέα - Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση 05-04-23

Κάνουμε γνωστό στα μέλη μας συνεταίρους, ότι για τεχνικούς λόγους, στο τέλος Απριλίου 2023, θα κρατηθούν συνολικά 3 δόσεις υποχρεώσεών σας, χωρίς αυτό να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Κατόπιν αυτού, μόλις έχουμε στα χέρια μας, περίπου στις 5/5/2023 τα απαντητικά αρχεία των κρατήσεων, θα πιστώσουμε αμέσως τα επιπλέον παρακρατηθέντα ποσά στους λογαριασμούς σας.

Μπορείτε να επικοινωνείτε στα mail του Συνεταιρισμού Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. δίνοντάς μας τους αριθμούς IBAN των λογαριασμών σας.

Ζητούμε την κατανόησή σας, για αυτήν την χρέωση, που κάναμε χωρίς να μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΠΕ

Επικοινωνία
  • 210 5239686
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ωράριο
  • Δευτέρα – Παρασκευή
    08:00 – 16:30
© ΣΥΝΠΕ.
Created by Web Intelligence