Νέα - Ανακοινώσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 19/1/2024

ΑΘΗΝΑ  19/1/2024

 

Α  Ν  Α  Κ  Ο  Ι  Ν  Ω  Σ  Η

 

Με  απόφαση του Δ.Σ. και  ύστερα από τον έλεγχο των προσωπικών  στοιχείων  των «αιτούντων» συνεταίρων, για σύγκλιση  έκτακτης Γ.Σ. και αντικείμενο  τη λογοδοσία κλπ ,που διαβιβάστηκαν  χωρίς  καμία  εξουσιοδότηση, από τον ιδιώτη  κ.Τσιλώνη, σας γνωρίζουμε :

  1. Από τις χίλιες περίπου αιτήσεις, έστω και αν αυτές δεν ακολούθησαν νόμιμο τρόπο αποστολής, μόνο οι 70 πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής στις Γ.Σ. Επομένως, ο απαιτούμενος αριθμός, για σύγκλιση  έκτακτης Γ.Σ. είναι μη σύννομος.
  2. Λογοδοσία, που αναφέρουν, γίνεται απαραίτητα κάθε χρήση και επιβεβαιώνεται  αυτό μέσα από τα Πρακτικά του Δ.Σ., των Γ.Σ., του εποπτικού, την έκθεση του Ορκωτών  Λογιστών (ΣΟΛ), την ανάρτηση στο site του ΣΥΝΠΕ των οικονομικών καταστάσεων  και τις αναφορές, που κάνουμε σε διάφορες  υπηρεσίες ΓΕΜΗ, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο  κλπ.
  3. Με διάφορους τρόπους του ΣΥΝΠΕ, εξώδικα και ανακοινώσεις, έχουμε κάνει γνωστό προς κάθε κατεύθυνση, ότι όλες οι ενέργειες, που εκπορεύονται, από το Σύλλογο Συνταξιούχων, ή όποιου άλλου, είναι συκοφαντικές και αναληθείς.
  4. Ο ΣΥΝΠΕ, επιφυλάσσεται, να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα εναντίον των συκοφαντών κλπ μηδέ εξαιρουμένων και των αποστολέων των σχετικών αιτήσεων, που δήθεν υπέβαλλαν προς τον ΣΥΝΠΕ.

Περιμένουμε έστω και έναν από αυτούς, να μας προσκομίσει παραστατικό, που να φαίνεται, ότι η σχετική αίτηση  εστάλη στον ΣΥΝΠΕ.

 

Για το ΔΣ του Συνεταιρισμού

 

Επικοινωνία
  • 210 5239686
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ωράριο
  • Δευτέρα – Παρασκευή
    08:00 – 16:30
© ΣΥΝΠΕ.
Created by Web Intelligence