Νέα - Ανακοινώσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 11/03/24

Αθήνα, 11/3/2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ του ΣΥΝ.Π.Ε βρίσκεται σήμερα στην ανάγκη να προβεί στην ανάρτηση μίας σύντομης επιστολής, λόγω της αήθους (επιεικής η έκφραση) προσπάθειας που έχει ακολουθήσει τελευταία το Δ.Σ του συλλόγου των συνταξιούχων. Προκαταβολικά δηλώνουμε ότι όλοι οι συνταξιούχοι αλλά πρώτα απ’ όλα οι συνταξιούχοι της Εμπορικής Τράπεζας είναι ‘’αδέρφια μας’’ και τα άτομα που μαζί πορευτήκαμε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας και των νιάτων μας. Με γνώμονα τα αμέσως ανωτέρω πληροφορούμε τα μέλη μας αλλά πρωτίστως τους συνταξιούχους της Εμπορικής τράπεζας, τα ακόλουθα:

  1. Ουδείς και ουδέποτε διανοήθηκε να θίξει την τιμή και την υπόληψη των διοικούντων των συνεταιρισμών μας, πολύ δε περισσότερο, να θίξει τα συμφέροντα του ΣΥΝ.Π.Ε. Κάποιοι στο παρελθόν αποπειράθηκαν μίας τέτοιας προσπάθειας αλλά το αποτέλεσμα και οι αποφάσεις της ελληνικής Δικαιοσύνης τους οδήγησαν στο να αποζητούν ‘’έλεος’’ και την επιείκειά μας. Ελπίζουμε ότι δεν θα βρεθούμε εκ νέου στη δυσάρεστη θέση να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του ΣΥΝ.Π.Ε και την τιμή και υπόληψη των μελών του Δ.Σ, με προσφυγή μας στη Δικαιοσύνη.
  2. Ο σύλλογος συνταξιούχων της Εμπορικής Τράπεζας, δεν είναι μέλος του ΣΥΝ.Π.Ε. ούτε έχει ή είχε ποτέ την οποιαδήποτε σχέση. Η κοινή λογική διδάσκει ότι εκείνος που δεν έχει δικαιώματα δεν μπορεί να προβαίνει σε ‘’υποδείξεις’’ και το κυριότερο σε υποδείξεις προς τα μέλη ή το Δ.Σ του ΣΥΝ.Π.Ε. Δεν κατανοούμε την προσπάθεια ορισμένων που προσπαθούν να υπεισέλθουν στον συνεταιρισμό, χωρίς να έχουν δικαίωμα.
  3. Το τελευταίο διάστημα, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων, για λόγους που δεν γνωρίζουμε, εκτιμούμε ότι αυτό οφείλεται στην αντίθεση των πολιτικών μας θέσεων, έχει επιδοθεί σε μία προσπάθεια αποστολής επιστολών από άτομα τα οποία δεν έχουν δικαίωμα ψήφου και συνεπώς, η όποια πρότασή τους ουδεμία υποχρέωση για το ΣΥΝ.Π.Ε. παράγει.

Για να τελειώνουμε με το συγκεκριμένο ζήτημα της αποστολής, άνευ αντικειμένου, επιστολών, πληροφορούμε τους αποστολείς, ότι από τις επιστολές που έχουμε λάβει μέχρι σήμερα, μόνο το τρία τοις εκατό (3%) έχει δικαίωμα ψήφου και επί του συνόλου των μελών μας, το ποσοστό αυτό περιορίζεται στο μηδέν κόμμα ένα τοις εκατό (0,1%) .Το μηδέν κόμμα ένα τοις εκατό (0,1%) δεν μπορεί να ανατρέψει το ενενήντα εννέα κόμμα εννέα τοις εκατό (99,9%) και θα ήταν καλό για το σύλλογο και τον συνεταιρισμό να αποφεύγονται προσπάθειες που δεν μπορούν από νομικής, αλλά πρωτίστως από ηθικής απόψεως να ευσταθήσουν. Ελπίζουμε ότι δεν θα αναγκαστούμε να επανέλθουμε για το προαναφερόμενο ζήτημα.

 

Το  Δ.Σ. του Συνεταιρισμού

Επικοινωνία
  • 210 5239686
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ωράριο
  • Δευτέρα – Παρασκευή
    08:00 – 16:30
© ΣΥΝΠΕ.
Created by Web Intelligence