Νέα Πρωτόκολλα Ομορφιάς - Από την κα Νικολέτα Κοϊνη

Η εξωτερική μας εμφάνιση αντανακλά την υγεία, την ορμονική ισορροπία, την επάρκεια στον οργανισμό των απαραίτητων στοιχείων, αλλά και την καλή λειτουργία του ανοσολογικού μας συστήματος.

Οι ορμόνες παίζουν πολύ ουσιαστικό ρόλο στην εικόνα μας και ευθύνονται για τις διάφορες αλλαγές που συντελούνται σ’αυτή στο πέρασμα του χρόνου. Καθεμία επηρεάζει διαφορετικά τα εξωτερικά χαρακτηριστικά μας. Έτσι, λοιπόν, τα θαμπά μαλλιά, το χλωμό δέρμα, η ξηρότητα, οι λεπτές ή βαθιές ρυτίδες είναι αποτελέσματα και ορμονικής δυσλειτουργίας. Η τελευταία προκαλεί και άλλες διαταραχές, δηλαδή προβλήματα εμμηνόπαυσης, μνήμης, ανοσοποιητικού, κόπωση, απότομες εναλλαγές διάθεσης. Επομένως είναι πολύ σημαντικό να διορθώσουμε τη συγκεκριμένη κατάσταση. Η ρύθμιση γίνεται με τον πιο φυσικό τρόπο, δηλαδή με βιομιμητικές (bioidentical) ορμόνες. Οι συγκεκριμένες προέρχονται από τη φύση, από σόγια και yam, και μιμούνται την κατασκευή των δικών μας ορμονών, έτσι ώστε όταν ο ανθρώπινο οργανισμός τις προσλαμβάνει να τις θεωρεί δικές του και να επιτυγχάνεται η ισορροπία. Επιπλέον μεταβολίζονται εύκολα.

Επίσης οι βιομιμητικές κλειδώνουν στους ορμονικούς υποδοχείς σαν το κλειδί στην κλειδαριά, με αποτέλεσμα να αποφεύγονται οι συστηματικές παρενέργειες. Με λίγα λόγια, είναι αντιγηραντικές, σε αντίθεση με τις χημικές ορμόνες. Οι βιομιμητικές ορμόνες μπορούν επίσης να συνδυαστούν ανάλογα με τις ανάγκες κάθε γυναίκας – κάτι που είναι αδύνατο με προϊόντα μαζικής παραγωγής.

Το πρόγραμμα προσωπικής υποστήριξης που εφαρμόζουμε δεν περιλαμβάνει μόνο την ορμονική υποκατάσταση, αλλά και τη χορήγηση των κατάλληλων συμπληρωμάτων, τη συμβουλευτική για σωστή διατροφή και την καλύτερη δυνατή καθοδήγηση ώστε να επιτευχθεί αρμονία και ισορροπία στον ανθρώπινο οργανισμό. Στοχεύει δηλαδή στην απόκτηση της ιδανικής υγείας και ευεξίας και μας βοηθάει να προσθέσουμε χρόνια στη ζωή μας και ζωή στα χρόνια μας. Η Ιατρική της Αντιγήρανσης είναι μια ειδικότητα που φροντίζει για την έγκαιρη πρόγνωση, πρόληψη, θεραπεία και περιορισμό των αρνητικών μεταβολών που σχετίζονται με το πέρασμα του χρόνου. Ο συνδυασμός, λοιπόν, της Ιατρικής της Αντιγήρανσης με όλες τις σύγχρονες μεθόδους κοσμητικής δερματολογίας χαρίζει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Follow us

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod.

Follow us

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod.