Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι η κάρτα υγείας ΣΥΝΠΕ-ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ;

Είναι μία κάρτα Ειδικών Προνομίων και Παροχών στα μεγαλύτερα Ιδιωτικά Θεραπευτήρια και Διαγνωστικά Κέντρα της χώρας. Επίσης η κάρτα ΣΥΝΠΕ-ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ συνεργάζεται με ένα Δίκτυο 2900 γιατρών όλων των ειδικοτήτων σε όλη την Ελλάδα.

Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει για την σωστή χρήση της κάρτας ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ;

H κάρτα ΣΥΝΠΕ-ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ διαθέτει 24ωρη Γραμμή Υγείας στα τηλέφωνα 801-11-22277 (από σταθερό αστική χρέωση) & 210-41-30077 (από κινητό). Με ένα τηλεφώνημα μπορείτε να ενημερωθείτε για όλους τους παρόχους της κάρτας, τα Ιδιωτικά Θεραπευτήρια και Διαγνωστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα καθώς και τους συνεργαζόμενους γιατρούς στην περιοχή σας. Επίσης η 24ωρη Γραμμή Υγείας μπορεί να σας βοηθήσει, προσφέροντας σας ιατρικές συμβουλές σε περίπτωση ανάγκης.

Σε ποιούς απευθύνεται;

Απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτου ηλικίας και κατάστασης υγείας καθώς και στα μέλη της οικογένειάς σας και στους ηλικιωμένους γονείς και των δύο συζύγων.

Έχει σημασία το ιατρικό ιστορικό μου;

ΟΧΙ. Η κάρτα Υγείας ΣΥΝΠΕ-ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ είναι μία μη ασφαλιστική κάρτα και απευθύνεται σε όλους εσάς που ενδιαφέρεστε για αξιοπρεπή παρακολούθηση της υγείας σας, ανεξάρτητα από την ηλικία σας, την κατάσταση υγείας σας και το ιατρικό ιστορικό σας.

Μπορώ να καλύψω τα παιδιά μου;

ΒΕΒΑΙΩΣ. Η κάρτα Υγείας ΣΥΝΠΕ-ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα Παιδιατρικά Ιδιωτικά Θεραπευτήρια της Ελλάδος προσφέρει σημαντικά προνόμια και παροχές για τα παιδιά σας. Επίσης όλα τα παιδιά μπορούν να κάνουν διαγνωστικές εξετάσεις σε επιλεγμένα Νοσοκομεία & Διαγνωστικά κέντρα από την λίστα των παρόχων.

Μπορώ να καλύψω τους γονείς και τα πεθερικά μου;

ΦΥΣΙΚΑ. Μπορώ να καλύψω τους γονείς και των δύο συζύγων της οικογένειας ΔΩΡΕΑΝ.

Μέχρι ποια ηλικία καλύπτονται τα παιδιά με την κάρτα του γονέα;

Τα παιδιά καλύπτονται στην κάρτα του γονέα μέχρι την ηλικία των 30 ετών και εφόσον δεν έχουν δημιουργήσει την δική τους οικογένεια.

Πόσα άτομα καλύπτει η Οικογενειακή κάρτα;

Η οικογενειακή κάρτα μπορεί να καλύψει έως ΚΑΙ 10 ΑΤΟΜΑ της οικογένειας σας, εσάς, το/τη σύζυγο και τα παιδιά σας έως 30 ετών και εφόσον δεν έχουν δημιουργήσει την δική τους οικογένεια. Επίσης και αυτό συμβαίνει ΜΟΝΟ με την κάρτα Υγείας ΣΥΝΠΕ-ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ μπορείτε να καλύψετε ΔΩΡΕΑΝ και τους ηλικιωμένους γονείς και των δύο συζύγων ανεξαρτήτου ηλικίας και ιατρικού ιστορικού.

Πως λειτουργεί το Πανελλαδικό Δίκτυο γιατρών της ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ;

Καλείτε την 24ωρη Γραμμή Υγείας της κάρτας Υγείας ΣΥΝΠΕ-ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος βρίσκεστε ή κατοικείτε και ενημερώνετε για την ειδικότητα γιατρού που χρειάζεστε. Θα σας πληροφορήσουν για τον γιατρό που είναι διαθέσιμος στην περιοχή σας και θα σας κλείσουν ραντεβού στο ιατρείο του την ημέρα και την ώρα που επιθυμείτε. Το κόστος της επίσκεψης για όλες τις ειδικότητες είναι έως 20€.

Η κάρτα ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ εκτός από τις μέχρι τώρα συνεργασίες θα επεκταθεί και άλλο;

ΝΑΙ. Η κάρτα Υγείας ΣΥΝΠΕ-ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ είναι η μόνη κάρτα της αγοράς που συνεχώς εντάσσει νέους Παρόχους Υγείας σε όλη την Ελλάδα. Γίνονται συνεχώς επαφές με εξειδικευμένους φορείς ώστε να επεκτείνουμε τις υπηρεσίες μας και σε άλλους τομείς όπως: Κέντρα Αποκατάστασης Τραυμάτων - Πλαστικοί Χειρουργοί – Κέντρα Αισθητικής – Ετοιμασία φακέλου για εξωτερικό (Second opinion) και άλλα.
Θα σας ενημερώνουμε αμέσως για οποιαδήποτε νέα συνεργασία.

Follow us

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod.

Follow us

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod.