Υπηρεσίες υγείας - Ενναλακτικές θεραπείες

  • Επιλέξαμε και ήδη λειτουργεί το Ομαδικό μας Συμβόλαιο για Νοσοκομειακή Περίθαλψη σ' οποιοδήποτε Νοσηλευτικό Ίδρυμα Δημόσιο ή Ιδιωτικό επιλέξει κάθε ασφαλισμένος μας αναλαμβάνοντας την προώθηση των εγγράφων αποζημίωσης
  • Σύντομα θα αναρτηθεί αναλυτικό πρόγραμμα για τα ιατρεία μας.
  • Στοχεύουμε άμεσα την συνεργασία με εξειδικευμένους ιατρούς διαφόρων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων έτσι ώστε αν κάποιος δεν έχει τον "δικό του άνθρωπο της εμπιστοσύνης του" να επιλέγει ,αν θέλει ,αυτούς που εμείς θα προτείνουμε έτσι ώστε την δύσκολη στιγμή σηκώνοντας το τηλέφωνο να συνεργάζεστε με τον " δικό μας άνθρωπο".
  • Σημείωση -επεξήγηση : To ετήσιο ΔΩΡΕΑΝ check-up το δικαιούνται όλα τα μέλη του Ομαδικού Ασφαλιστηρίου αλλά είναι δυνατόν να παρασχεθεί η υπηρεσία αυτή και σε κάθε μέλος του ΣΥΝΠΕ.
  • Στόχος μας η συνεργασία με διάφορα εξειδικευμένα Οδοντιατρικά και Οφθαλμολογικά κέντρα για αντιμετώπιση περιπτώσεων που υπάρχει εκ των πραγμάτων ελλιπής δυνατότητα εξυπηρέτησης .
  • Άμεση προτεραιότητα η ανάπτυξη συνεργασιών με κέντρα εναλλακτικών θεραπειών και ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ στην Ελλάδα και το εξωτερικό , για εναλλακτικές και ποιοτικές λύσεις .

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ η νέα πρόταση για όλα τα μέλη

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Ενημερωθείτε για τα ωφέλη της κάρτας υγείας !

Για τα μέλη που δεν διαθέτουν προσωπικό γιατρό και απότομα τους συμβαίνει οτιδήποτε μπορούν να απευθυνθούν στο κέντρο εξυπηρέτησης της εταιρείας .

Επωφεληθείτε επιλέγοντας για ότι έκτακτο σας συμβαίνει τα συμβεβλημένα νοσοκομειακά κέντρα για τις εξετάσεις σας και για την περίθαλψή σας .

Απευθυνθήτε στους συνεργάτες μας κ Ιατρού κλπ για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας .

Επωφεληθείτε από τα εταιρικά πακέτα κινητής τηλεφωνίας για να μιλάτε απεριόριστα με την μεγάλη οικογένεια του Συνεταιρισμού μας τους συνεργάτες μας και την οικογένειά σας !

Tο ετήσιο τσεκ -απ απο 1-10-11 θα γίνεται στην EUROMEDICA

Ενημερώνουμε τα μέλη μας οτι απο 1-10-11 το ετήσιο δωρεάν τσεκ απ αίματος θα γίνεται στα εργαστήρια της EUROMEDICA η οποία είναι συμβεβλημένη με την ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ.

Οπου δεν υπάρχει συνεργαζόμενο Ιατρείο επιλέγει το μέλος μικροβιολόγο της αρεσκείας του προκειμένου να κάνει το ετήσιο έλεγχο της υγείας του .

Η πρόληψη σώζει ! Ενα γραμμάριο πρόληψης , είναι ένας τόνος θεραπείας !

 

Follow us

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod.

Follow us

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod.