Τρόποι εξυπηρέτησης μελών

Για την προμήθεια προιόντων & αγαθών

Η ιστορία του Συνεταιρισμού μας και η ύπαρξη του , έχει σχέση με την εξυπηρέτηση των μελών μας διαχρονικά προσαρμοζόμενοι στις ανάγκες κάθε εποχής ,δίνοντας έμφαση στις επί μέρους ιδιαιτερότητες .

Στην εποχή μας δυστυχώς έχουμε γίνει έρμαια του πλαστικού χρήματος και της κάρτας με αποτέλεσμα να έχουν καταντήσει τα νοικοκυριά υπερχρεωμένες επιχειρήσεις ,από σωρεία καρτών όπου απαιτούνται ειδικοί εμπειρογνώμονες για να αποφανθούν ,για το πόσο κοστίζει τελικά ένα προϊόν ,που προμηθεύεται κάποιος και αν τελικά συμφέρει ο τρόπος συναλλαγών Οι διαφημίσεις ωσαν " σειρήνες " μας καλούν να αγοράσουμε με μακροχρόνιες δόσεις χωρίς !! επιβαρύνσεις !! . Πρόκειται περί μύθων και για τούτο έχουμε αποφασίσει δύο συγκεκριμένους τρόπους συνεργασίας και εξυπηρέτησης των μελών μας .

  1. (Με Διατακτικές) Συνεργαζόμαστε ήδη και επιδιώκουμε την διεύρυνση των με επιχειρήσεις επιλεγμένες , όλων των κατηγοριών με πρόθεση επέκτασης σε όλη την επικράτεια όπου το μέλος επιλέγει το προϊόν γνωρίζοντας εκ των προτέρων συγκεκριμένο διακανονισμό .
  2. (Με αγορές μετρητών) Επειδή οι ανάγκες ποικίλουν και δεν έχουμε πρός το παρόν την δυνατότητα να καλύψουμε κάθε τι ,δίνουμε την δυνατότητα στα μέλη μας να έρχονται σε επαφή με τον οιονδήποτε προμηθευτή για οτιδήποτε αναγκαίο επιθυμούν ,να το διαπραγματεύονται οι ίδιοι και με προσφορά στον Συνεταιρισμό ,να εξοφλούμε μετρητοίς για λογαριασμό του ,χρεώνοντας την μερίδα του με μικρή επιβάρυνση .

Είναι αποδεδειγμένα πιο συμφέρον γιατί είμεθα ευέλικτοι και το κυριότερο ,η δυνατότητα τοις μετρητοίς ,δίνει την προοπτική της καλύτερης διαπραγμάτευσης !!

   3. ΕΚΤΑΚΤΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ

Κάθεμέλος δύναται να χρησιμοποιήσει το πιστωτικό του Οριο (αριθμ . μεριδων χ 500 ) και έως 5.000 σε συνδυασμό δηλ. μέρος του Ορίου για αγορές αγαθών και μέρος αυτού ως έκτακτο βοήθημα σε μετρητά , μέχρι του ποσού των 3.000 euro με χρόνο επιστροφής 1 ετος (12 μήνες ) με την ανάλογη επιβάρυνση ως ορίζουν οι αποφάσεις του Δ/Σ. (λόγω των περιορισμένων κεφαλαίων και των εξόδων που βαρύνονται ) .

-Εννοείται ότι γίνεται προεξόφληση μέρος ή όλου του χορηγηθέντος έκτακτου βοηθήματος άνευ πέναλτυ

-Ειναι δυνατόν να γίνει αναχρηματοδότηση της διαφοράς μεταξύ του τρέχοντος υπολοίπου και του συνόλου του πιστωτικού Ορίου για μετρητά .

-Για κάθε υπέρβαση Ορίων και χρόνου αποπληρωμής απαιτείται ειδική απόφαση του Δ/Σ

-Ως επιβάρυνση των εκτάκτων βοηθημάτων θεωρείται προμήθεια 8 % επί του χορηγηθέντος ποσού πλέον του αναλογούντος ΦΠΑ, υπολογίζεται επί του αρχικού κεφαλαίου και καταβάλεται ισόποσα με τις δόσεις επιστροφής . Τούτο ισχύει και στις περιπτώσεις υπέρβασης ορίου ή χρόνου αποπληρωμής .

Για ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

Το Ομαδικό μας ασφαλιστήριο εξασφαλίζει τα μέλη μας με ολοκληρωμένη προστασία υψηλών προδιαγραφών ,με ελεύθερη επιλογή χωρίς δεσμεύσεις ,για : *Ασφάλεια Ζωής * Κάλυψη ΜΟΑ * Ασφάλεια Ατυχημάτων *Πρόγραμμα Νοσοκομειακής Περίθαλψης

-Καλύπτονται , εργαζόμενοι - συνταξιούχοι και τα μέλη των οικογενειών τους από 14 ημερών μέχρι 80 ετών

-Δίνουμε την δυνατότητα ασφάλισης ως κύρια μέλη σε παιδιά άνω των 24 ετων που μένουν ανασφάλιστα

-Δύνανται να ασφαλιστούν , Συνεργαζόμενα άτομα ,μέλη συνεργαζόμενων επιχειρήσεων,συλλόγων φορέων ΝΠΔΔ & ΝΠΙΔ

-Το πρόγραμμά μας ειναι δύο επιπέδων :

-Στό πρώτο επίπεδο ασφαλιζόμαστε με συγκεκριμμένες παροχές μέχρι την ηλικία των 70 ετών .

- Στό δεύτερο επίπεδο συνεχίζεται η ασφάλιση με συγκεκριμμένες παροχές, από 70-80 ετών

-Στα μέλη του Ομαδικού Ασφαλιστηρίου ,παρέχεται η δυνατότητα της ΔΩΡΕΑΝ παροχής ενός CHECK-UP ετησίως ,γιατί πιστεύουμε ότι:

  • Η ποιοτική διαχείριση της υγείας των μελών μας ειναι και δική μας υπόθεση και για τούτο φροντίζουμε , αλλά η ευθύνη ειναι δική σας !! !!! Η πρόληψη είναι καλύτερη από την θεραπεία !!!
  • Ο ΣΥΝΠΕ φροντίζοντας την δική σας διευκόλυνση ,συνεργάζεται με Ιατρό Μικροβιολόγο η οποία πραγματοποιεί ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ 9-11 πμ στα Γραφεία μας , εξετάσεις check-up (αίματος και ούρων).

Χωρίς διαδικασίες και οικονομική επιβάρυνση ακόμη και για συμβουλές επί ερωτημάτων σας .

Η πρόληψη είναι κέρδος και σώζει ΖΩΕΣ !!

Αξίζει το ενδιαφέρον μας για μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα !!

Follow us

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod.

Follow us

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod.