Τρόποι εξυπηρέτησης μελών

Για την προμήθεια προιόντων & αγαθών

Η ιστορία του Συνεταιρισμού μας και η ύπαρξη του , έχει σχέση με την εξυπηρέτηση των μελών μας διαχρονικά προσαρμοζόμενοι στις ανάγκες κάθε εποχής ,δίνοντας έμφαση στις επί μέρους ιδιαιτερότητες.

Στην εποχή μας δυστυχώς έχουμε γίνει έρμαια του πλαστικού χρήματος και της κάρτας με αποτέλεσμα να έχουν καταντήσει τα νοικοκυριά υπερχρεωμένες επιχειρήσεις ,από σωρεία καρτών όπου απαιτούνται ειδικοί εμπειρογνώμονες για να αποφανθούν ,για το πόσο κοστίζει τελικά ένα προϊόν ,που προμηθεύεται κάποιος και αν τελικά συμφέρει ο τρόπος συναλλαγών Οι διαφημίσεις ωσαν " σειρήνες " μας καλούν να αγοράσουμε με μακροχρόνιες δόσεις χωρίς !! επιβαρύνσεις !! . Πρόκειται περί μύθων και για τούτο έχουμε αποφασίσει δύο συγκεκριμένους τρόπους συνεργασίας και εξυπηρέτησης των μελών μας .

01

Με Διατακτικές

Συνεργαζόμαστε ήδη και επιδιώκουμε την διεύρυνση των με επιχειρήσεις επιλεγμένες, όλων των κατηγοριών με πρόθεση επέκτασης σε όλη την επικράτεια όπου το μέλος επιλέγει το προϊόν γνωρίζοντας εκ των προτέρων συγκεκριμένο διακανονισμό.

02

Με αγορές μετρητών

Επειδή οι ανάγκες ποικίλουν και δεν έχουμε πρός το παρόν την δυνατότητα να καλύψουμε κάθε τι, δίνουμε την δυνατότητα στα μέλη μας να έρχονται σε επαφή με τον οιονδήποτε προμηθευτή για οτιδήποτε αναγκαίο επιθυμούν ,να το διαπραγματεύονται οι ίδιοι και με προσφορά στον Συνεταιρισμό ,να εξοφλούμε μετρητοίς για λογαριασμό του ,χρεώνοντας την μερίδα του με μικρή επιβάρυνση.

Είναι αποδεδειγμένα πιο συμφέρον γιατί είμεθα ευέλικτοι και το κυριότερο, η δυνατότητα τοις μετρητοίς, δίνει την προοπτική της καλύτερης διαπραγμάτευσης!

03

ΕΚΤΑΚΤΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ

Κάθε μέλος δύναται να χρησιμοποιήσει το πιστωτικό του Οριο (αριθμ . μεριδων χ 500 ) και έως 5.000 σε συνδυασμό δηλ. μέρος του Ορίου για αγορές αγαθών και μέρος αυτού ως έκτακτο βοήθημα σε μετρητά , μέχρι του ποσού των 3.000 euro με χρόνο επιστροφής 1 ετος (12 μήνες ) με την ανάλογη επιβάρυνση ως ορίζουν οι αποφάσεις του Δ/Σ. (λόγω των περιορισμένων κεφαλαίων και των εξόδων που βαρύνονται).

  • Εννοείται ότι γίνεται προεξόφληση μέρος ή όλου του χορηγηθέντος έκτακτου βοηθήματος άνευ πέναλτυ
  • Ειναι δυνατόν να γίνει αναχρηματοδότηση της διαφοράς μεταξύ του τρέχοντος υπολοίπου και του συνόλου του πιστωτικού Ορίου για μετρητά.
  • Για κάθε υπέρβαση Ορίων και χρόνου αποπληρωμής απαιτείται ειδική απόφαση του Δ/Σ
  • Ως επιβάρυνση των εκτάκτων βοηθημάτων θεωρείται προμήθεια 8 % επί του χορηγηθέντος ποσού πλέον του αναλογούντος ΦΠΑ, υπολογίζεται επί του αρχικού κεφαλαίου και καταβάλεται ισόποσα με τις δόσεις επιστροφής . Τούτο ισχύει και στις περιπτώσεις υπέρβασης ορίου ή χρόνου αποπληρωμής.
Επικοινωνία
  • 210 5239686
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ωράριο
  • Δευτέρα – Παρασκευή
    08:00 – 16:30
© ΣΥΝΠΕ.
Created by Web Intelligence